JOM LAYPARK !!!! Life and Relationship|Joke and Humor|Fun Test|Ghost Story|Travel and Tour|Car and Motorcycle|DIY Section|Hobby and Recreation|Language and Communication|Hacking Tutorial|Computer and
 
HomeApesal.comCalendarFAQSearchRegisterLog inHeadline

Share | 
 

 Peminat drama korea??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
NuR 5y4F1Q4h
Admin
Admin
avatar

Posts : 14
Join date : 24/07/2011
Age : 26
Location : kl

PostSubject: Peminat drama korea??   Tue Jul 26, 2011 7:43 pm

Pengaruh k-pop memang tak dapat dinafikan banyak mendapat tempat kt malaysia ni termasuk lah aku sendiri.Ade yang layan lagu je,movie je or drama die.Maybe ade jugak yang suke layan awek korea yg cute mute tu je or laki yang hensem lagi gantang kadang2 muka flawless kalah pompuan kat malaysia ni Mad

So kat sini aku just nak share kat korang yang join forum ni yang berminat ngan drama or movie korea yang sememangnye still hangat di korea sendiri.Kira drama yang latest la ni.Sape mempunyai kelajuan internet yg melampau tu jgn teragak2 untuk download yer.Rugi je bayar tak gune utk download..hehe

Jangan lupe singgah di website ni okeh Natnatvip Online

Sape2 yang nak share pasal latest drama or movie korea ke jepun ke taiwan pon okey gak boleh la reply kat topic ni okeh Wink


5h4r1n6 15 c4r1n6 study

Back to top Go down
http://syafiqah.com
ikmal
Admin
Admin
avatar

Posts : 21
Join date : 23/07/2011
Age : 27

PostSubject: Re: Peminat drama korea??   Tue Jul 26, 2011 8:17 pm

ak pon tgk....

-my boss my hero
-full house
-cofee prince...

hahaha
Back to top Go down
NuR 5y4F1Q4h
Admin
Admin
avatar

Posts : 14
Join date : 24/07/2011
Age : 26
Location : kl

PostSubject: Re: Peminat drama korea??   Wed Jul 27, 2011 7:28 pm



haha citer tu sume aku layan

takkan tu je yg ko layan??
Back to top Go down
http://syafiqah.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Peminat drama korea??   

Back to top Go down
 
Peminat drama korea??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
mycrew :: MyCrew Files Archive :: Anime, Movie and Drama-
Jump to: